Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själs symfoni

 

Minnet reser sitt svall

där sten ligger tung

du finns i min närhet

hos mig är du

fortfarande ung

 

du går alltid med mig

jag finns dig bredvid

jag ser dig i skenet

jag hör dig,

min själs symfoni.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-30 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet Peter..
2015-10-31

  Angela Bohlin VIP
Det som en gång fanns lever kvar i minnet... Vackert!
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP