Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din

 

jag vet att det var du

 

skrattade

hela kroppen full av glädje

 

du skulle tagit det

tagit emot livet

 

din ros




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-30 22:54



Bookmark and Share


  Martin Lind
Det är lustigt med livet. Vi väljer och kanske är det tur att vi ibland inte fullföljer. Kanske skulle livet sett annorlunda ut då?
2015-11-10

    ej medlem längre
Ja, ibland är vi till glädje för vår nästa!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP