Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag med Borodin

Natten tar sig an vår hamn
och vi tar oss an Borodin
Hans känslor är mer vardag
Vardagskärlek
Vardagslängtan
En riktig vardag
Som vi aldrig fick
För livet med vardagar var aldrig oss kärt
Vardag var självmordstankar
Vardag var att hålla sig kvar för andras skull
Till Vivaldi
Domingo
Och Borodin

Vi låtsas
Leker specialvardag
I vår hamn,
med Borodin
För han kan också leka vardag
Precis som vi alltid var tvungna
Att låtsas bort poesin
Som med Borodin
Då vi i en soffa
Spelar teater
Om en vardag
Som aldrig var vi




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-30 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP