Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aura

 

ingen dimma

bara energi

välvilja

i ljusdroppar




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-30 23:36



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fint när ljusstrålarna
bryter igenom...
till slut...
2015-11-01

    ej medlem längre
Ja så är det också!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP