Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelriket i en evighet.

 

 

Ingen kan beskriva evigheten

säga hur den ser ut.

 

Men evigheten

är ju där som Gud finns.

 

En dag kommer vi

att dela den med Honom.

 

För där finns himmelriket 

långt borta men ändå nära

i en annan dimension.

 

Gud

är oss nära.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-01 10:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljust och hoppfullt om framtiden...
2015-11-05

  Junitvillingen
Tro behövs. Oavsett vad man tror på. Jag vill tro på godheten. Gillar din text - tack för läsningen:-)
2015-11-01

  StinaJ VIP
Underbart !!
2015-11-01

  Evelyn Falk Möller VIP
Om det kommer ett himmelrike efter vi är klara här, har vi ingen aning om. För att vara säker på att få leva i himmelriket/ paradiset är det lika bra att skapa det här. Bara för säkerhets skull.

Att se det vackra och magiska i vardagen gör tillvaron till ett magiskt paradis.

:)
2015-11-01

  Rozsi.kovacs

vilken fin betryggande text vacker
2015-11-01

    ej medlem längre
Bara man är redo å hinner ta farväl så går det ju an!
2015-11-01

  Hanna Mari Wallin
Ja Gud med definitionen kärlek och hopp

är oss alltid nära
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP