Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2 november

Bilar på leden
lövprassel på parkstigen
 
morgonpromenad

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-02 09:47



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart fin haiku
2015-11-03

  RitaBrunner
Härligt med hundpromenader! Det är så kreativt när man kan skriva så fina haikun efter dem :)
2015-11-02

    ej medlem längre
Intressant urval av intryck från morgonpromenaden
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER