Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Månen Glimmar

åren går o man får fler gråa hårstrån
råden fås så man klarar hård motgång

ser det stora i det lilla det lilla i det stora
fast man borde springa så vinglar man på krogar
letar sin gudinna o kvinnan prinsen i grodan
sen knega i timmar för all pilsner och tobak

till nästa helg, kalas eller högtid
gäspar, ok ha det bra så ses vi

NEJ! tänker sväva nykter
eld! vänner kära på flykten
känn den värma mycket
var dig själv, sväva nykter

hitta ditt kall, vad som får dig brinna
visa mig allt du råkar finna
då blir visan min varm som jag kan återvinna
och åter vinna när på vattnet månen glimmar
för mina nära <3




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 572 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-02 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl