Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den man inte får vara

Har börjat funderat på livet
Har börjat funderat på vem jag kan vara
Det vet jag inte ens själv
Jag vet inte vad folk tycker om mig

Även om all skit var så länge sen
Så lever den kvar inom mig
Den kommer nog aldrig försvinna
Jag tror inte att jag kan vinna

Jag försöker lyssna inåt
Där ska jag finna mitt svar
Jag tror att det är nära

Det står klart för mig just nu
Vem är jag, vem är jag ?
Jo, jag är den man inte får vara




Bunden vers (Sonett) av Thestream
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-02 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream