Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkänslor

Du sitter vid bänken nere vid sjön
Du vilar dina ögon
Låter ljudet vagga dina sinnen till ro
Doften av blomster är massage för ditt mående

Sätter mig bredvid dig
Du skrattar till lugnt för dig själv
Grepar tag i min hand
Och fyller den med lugn

Vi lutar oss bakåt och blickar upp
Molnen gör ett skådespel av vår kärlek
Vi andas in våra känslor för varandra
Den doftar som frihetens ord




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 403 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-24 20:06



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fina rader om den subtila känslan som finns mellan två
2018-07-24

    ej medlem längre
Finstämt
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream