Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en flotte i Atlanten

Jag flytter omkring på en flotte i Atlanten
Vet inte vart jag kommer ta vägen
Kanske får jag ligga här i resten av mitt liv
Kanske kommer vågorna snart och gör slut på allt

Orkar inte längre tänka på alla svek och bekymer
De onödiga tankarna skapar gåa hårstrån
Här finns det inget som kan såra mina känslor
Jag äger ingenting utav värde

Min fantasi får flöda som den vill
Just nu består den utav smärta
Den vill jag utplåna var dag
Den vill jag dränka i botten av Atlanten




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 421 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-24 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream