Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianodans

Du sitter koncentrerat vid pianot
och spelar Mozart och Bach.
Jag dansar till dina vackra toner
tills fötterna är alldeles blå.

Solen tränger sig blygsamt in
i din vånings stora sal.
Natten var en magisk dröm
och dagen blir lika fin.

Rädslorna fick gå hem
innan kvällen blev till natt.
Nu existerar bara vacker eufori
och kärlek fylld med välbehag.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 479 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-07-26 08:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra beskrivet när kärleken får plats.
Jag gillar särskilt "rädslorna fick gå hem innan kvällen blev natt".
2019-01-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2018-07-26

    ej medlem längre
Fiiiiiin!! En vacker vision.
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream