Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passerande drömmar

Åren viskar mitt namn.
De undrar varför jag aldrig följde med.
Varför satt jag bara här och lät allting passera.
Hur kunde rädslor hindra den stora viljan.

Ditt hår flög fritt när vi sprang genom fältet.
Jag lyssnade noga när du berättade om en plats
en plats där du och jag skulle trivas.
Vi planerade allt till varje detalj.

Dagen kom och jag kände vemod.
En rädsla för att lämna min trygghet.
Jag tror du tyckte att jag svek dig
men du ville inte visa det då.

Du red iväg bortom horisonten.
Jag vinkande gråtandes adjö.
Jag lade mig ner på fältet.
Steg inte upp på flera timmar.

Det är många gånger som jag ångrar
ångrar att jag kunde vara så dum.
Så dum att jag lät det viktiga passera.
Så dum att jag svek den jag älskade.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 549 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-07-28 20:31



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Bokmärker den! <3
2023-09-14

  Flisan
Det bästa jag läst på länge.
Och jag gillar att du kommer med en lite längre text.
2018-07-29

    ej medlem längre
Den slog an en personlig känsla hos mig, vilket, vid sidan av att vara väldigt fin, gör att jag älskar den här..
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream