Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslor

Det finns för mångar rädslor att lägga sin tid på
Rädslan för döden som lurar i varje hörn
Rädslan för att misslyckas och bli utskrattad av sin omgivning
Rädslan för att förlora dig är allra störst

Rädslan att bli ensam och olycklig
Tänk att inte få ha dig nära när jag behöver dig mest
Tänk att inte få bli omkramad när tårar bara rinner
Tänk att varje dag bli förtvivlad för att den man älskar inte längre finns kvar




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 432 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-24 21:21



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Vackert sårbart och ensamt.
Rädslan finns alltid hos oss djupt.

2022-01-03

  Fjellhuldra VIP
Vackert sårbart och ensamt.
Rädslan finns alltid hos oss djupt.

2022-01-03

  Nils-Robert
vackert fångat om de rädslor vi alla bär inom oss
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream