Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd kärlek

Varit rädd för att älska
Varit rädd för det mesta
Varit rädd för hur du skulle ta det
Varit rädd för att berätta

Jag vet inget om hur du känner
Jag vet desto mer om mig själv
Vet att jag inte är något dyrbart
Vet att jag inte har någon chans

Imorgon är det en ny dag
Då börjar samma visa om på nytt
Med att bara vara tyst

Jag kommer få hålla det inom mig
För jag vågar inte berätta
Att jag är förälskad i dig




Fri vers av Thestream
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-02 22:12



Bookmark and Share


  Amari
Vem vill inte höra
att någon är förälskad i sig...
Våga!
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream