Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunknar i tårarna i mina lungor

Ett cyklop
Ett som täcker näsan
Jag håller min mun stängd
Smakar av den sista gången jag smakade
Din
Smakade din tunga
Ett cyklop
Täcker näsan
Jag gråter,
Snart kommer jag drunkna
Ja
Drunkna i Saltvatten
Mitt eget saltvatten
Mina tårar fyller mina lungor
Där stannar de




Fri vers av IQ
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-04-24 14:09



Bookmark and Share


  adina
men så tragiskt?
usch då.
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ