Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonåringens strid

Det är svårt att finna sin identitet,
tro mig jag vet.
Det är blod, svett och tårar som krävs.
Man skriker rakt ut tills man tror man kvävs.
Skrattet fastnar i halsen, gråten kvävs och rollen skapas.
Den skapas om och om. Kläderna byts ut, sminket ändras.
Förvirringen är konstant.
Vuxna som säger att de förstår när tiden sätter djupa spår. Du kämpar för din rätt.
På alla upptänkliga sätt.
Men ibland så bryter solen fram genom molnen.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Amanda Falck
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-03 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow. Du kan verkligen skriva! MYCKET bra! :)
2018-05-22

  Robin V
Väldigt bra!
2016-02-01

  Amari
Kan vara svårt att våga vara den man är. För många är det svårt under hela livet, vilket är tragiskt, då de flesta vill träffa människor som är som de är, äkta!
2015-11-07

    frun

Det är följsamhet som krävs,
lydnad och vilja, skriken kan
man då undvara, liksom vår
arvedel ångest.
2015-11-04

  Fröken Stork
Fin, du beskriver en period av ett liv på ett sätt som gör att man kommer ihåg känslan. Gillar framför allt det som leder upp till "Du kämpar för din rätt" - sådan revolt!
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Falck