Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonblicken glöder

 

Lösryckt ur mina händer

fångad av din kärlek

morgonblicken glöder.




Bunden vers (Haiku) av Peter Kohlm VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-03 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP