Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nord

Du talar tillräckligt långsamt
För att jag ska höra blommorna slå ut
Mellan dina ord

Mandalamönster på ditt lår
Ett hav fyllt till bredden
Av orubblighet och drifter

Hoppet slutar inte röra sig,
om du inte håller om det
Håll i mig tillräckligt hårt
Så du håller mig kvar
För du vet att mina hjärtslag inte återuppstår




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-09 22:35



Bookmark and Share


  MinnaGrebllah
Den fäste! Vacker.
2018-07-10

  spitfire
för övrigt så förstår jag inte varför det så ofta envisas med versaler vid varje radbrytning. tycker bara det sabbar rytmen
2015-11-15

  spitfire
ja, första stycket är ett eget litet mästerverk
2015-11-15

  Den lilla tänkande
Jag gillade första stycket mer än de andra :)
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP