Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din beröring lämnat kvar

 

våra läppar brann av ord

som aldrig skulle njuta

våra tankar ville förgöra

tid som tickat ut

sanden från havets botten

försvann under mina steg

det fanns ingen stadga

i det liv som vi bedrog

 

jag försökte fånga dig igen

bringa reda i min känsloröra

försökte lyssna i de klanger

som du sjöng i kärleksrus

men dagen sökte inte längre

utmed de gator som du gått

aldrig fann mina händer åter

den värme din beröring lämnat kvar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2015-11-04 17:49



Bookmark and Share


    frun
Tid är finkornig sand,
som far mellan tårna,
tiden är manifest, sand
är berg, komprimerat vara.


2015-11-11

    Dan Myrbeck
Sorgset fin.
2015-11-09

  RitaBrunner
Mycket vackert! Värd sin guldstjärna, absolut!
2015-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt om försvunnen kärlek... grattis till din utvalda dikt...
2015-11-05

    ej medlem längre
Fint Peter..
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP