Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Även de som faller

 

 

Även de som faller och blir trampade på

 

av kyliga vindar och stora skor

 

kan glänsa och dansa

 

när solens strålar

 

når dem

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 458 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-04 19:14



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Precis! även de...jätte fint dikt och bild...
2016-04-14

  Nina.H
Så sant. Solen lyser på alla.. även de svaga och ger styrka och energi!
2015-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...alla har något speciellt...
2015-11-05

  louisegirl
Så sant och fint skrivet
2015-11-05

  Ljusletaren
Underbart foto och påminner om ett likvärdigt foto som jag har.

Texten nickar jag instämmande med i. Lövigt bra ordat/ kram
2015-11-05

  agneta pichler
Ja.
Dagens sanning.

2015-11-04

  Heikki Hellman
En logisk iakttagelse!
2015-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt!
2015-11-04

  Larz Gustafsson VIP
1 Kor 1:26.
2015-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Ypperligt!
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling