Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lid hjärta lid

 

 

jag såg påsken

jag såg påsken igen

jag såg påskens röda

påskens svarta

 

jag visste

att fölåtelse

var nödvändig

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-21 11:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP