Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gåva





...och så är det så också

att man gör och får göra

 

"fel"

 

 skriva fel...

säga fel...

 

fel kan vara rätt för stunden...

 

 stunden kan vara fel.....

 

 varje gång är det annorlunda

 

Livet är inte som en perfekt film.

 

 ingen mall att följa

bara skapa

 

 







Fri vers av Pirjo VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-04 23:11



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fin text...!
Nej... vad är rätt o vad är fel
i Livets underliga spel...
det är bara att strömma med
i Livets stora gåta...
o älska glömma drömma
o förlåta...

2015-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Det är ju mänskligt att göra fel...och vad är perfekt egentligen? Bra text...
2015-11-05

    ej medlem längre
Fint, text att begrunda!
2015-11-05

  Martin Lind
Visst är det så : Livet går inte rätt fram där saker är trädda efter varandra.

Vi kanske sårar oavsiktligt eller missförstås . Livet är inte helt lätt.

Livet är ju en ständig förnyelse.
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP