Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljus till för alla

Till den som väntar på ljus
gör något vettigt för en lus
om du gillar det lilla
gör något stort för dig själv
om du vill bli något

Säg det! Att ljuset är här i natten
att stjärnorna spelar på sina strängar
och att det klingar vackert och sant

Till den som har ljus som åstundar
gå framåt i tiden, sola solarium

Till den som har ljus lys upp
december, skapa Olgarock

Om du sover länge och mycket
sov då tills det åter bli ljust, stig upp

Ljus är alla för dem som vandrar och strider
för att ha det bra, bräck det inte, knäck det inte.









Övriga genrer av frun
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-05 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun