Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gäckande vår

Ibland vet man inte vilken känsla som står bakom det blom som spricker upp ur jorden. Jag skulle tro nyfikenhet i anslutning till rådande omständigheter blir avgörande.

Sorg och smärta eller en härlig lycka. Den som alltid har en annan sida, när livsolyckorna är framme.

På ett moln seglar man och säger god morgon.

Den förväntas vara god efter en natts vårsömn.




Övriga genrer av frun
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-16 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun