Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordsmonstret




Bläckfiskliknande
med svarta armar
runt halsen

nästlande genom
dolda generationer
i tysta suckar

blidkande solens
lenaste strålar för
att utmäta hämd

Efter nattlig kamp
blottat hjärta
sårad soldat

i evig seger!




Fri vers av Rachel Roth
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-04-24 15:31



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Jag börjar undra hur segern är vunnen. Genom att döden dö eller genom att livet leva. Men skulden som man ärvt är svårast att avkleta sig och bli fri från.
Stark dikt.
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth