Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnig kärlek

Ensam sitter jag på mitt rum
Väntar på ett telefon samtal från dig
Telefonen står där lika tyst som jag
Det enda som hörs är regnet som faller

Det har gått en tid
Jag bestämmer mig för att leta upp dig
allt regn har bildat en sjö
Allt mitt hopp och mina drömmar har druknat där

De kommer aldrig tillbaka förens solen kommer fram
Min sol det är alltid du




Fri vers av Thestream
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-05 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream