Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR RÄDD FÖR ÅNGESTEN




Ångesten gör mig så rädd jämt ska du
förstöra allt i mitt liv

Då blir jag handlingsförlamad och kan
inte utföra nått i mitt liv''

Jag kan inte andas luften går bara halvvägs
fram sen tar luften slut

Hjärtat bultar och bankar snabbt tar theralen
för att lugna mig

Jämt är du där och förstör allt i mitt liv denna
hjärtslitande ångesten

Jag vill bygga ett liv inte rasera mitt liv som herr
ångest vill om han får bestämma

Jag vill hitta en partner att leva med hitta nåt
meningsfullt att göra om dagarna

Jag är ju sjukpensionär men jag borde ju kunna'
ha rätt till ett liv med mening med

Jämt är jag så rädd
för Ångesten




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-06 00:53



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
När ångesten kommer krypande och kliver på utan att fråga, ja då är man oförberedd. Min egen ångest har jag försökt att sätta en liten mental bjällra på så jag vet när den kommer. Då är jag lite mer förberedd, men något kaffe bjuder jag inte på.
2015-11-06

  Catherine Brandt VIP
Hej, jag tycker det är en bra text som förklarar precis att rädsla och ångest kan vara en längtan till något som man vill förverkliga i sitt liv. Bra skrivet.
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen