Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET GÖR ONT ATT FALLA


Faller ned i den tunga asfalten'
det gör ont

precis som när jag var barn
när jag hoppa och lekte som
bara barn gör

Jag skulle vilja leva om mitt liv
en gång till och slippa få gå
igenom all denna röra mitt liv'
varit

Få en ny chans där jag slipper
fulla föräldrar och en pappa som
misshandlar min mamma

Gå i skolan och inte bli mobbad
från morgon till kväll och bli knuffad
kallad fulla saker som bara barn kan

Jag vill få upprättelse för alla slag
alla fula ord ni barn kallade mig
orkar inte se bakåt för att börja
gråta tårar som aldrig tar slut

Vet ej hur det ska gå finns det en
mening med detta lidande jag får
stå ut med

Jag vet att jag har tror på Gud att lita
till och vända mig till Jesus när jag har
det svårt

Jag ber till dig jesus att ska bli
bra igen
amen




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-06 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen