Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fräknig flundra


På F

Fräsig frilla
frusterande flodhäst
fjollig faun
fruktad Figaro
finnig fjortis
fräknig flundra
fläskig flicka
fräck fartblind
fiktiv framtid
fjunig fågel




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-06 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa