Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åäö

 

 

du tog den

oh du tog den

den den och den

och den och den

den och den och....

 

 

så kom du aldrig

 

 

tänker

på dig

 

diagnos

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-07 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP