Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 7 november

Duggregn och grådis
döljer stadens siluett

novemberlördag

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-07 12:20



Bookmark and Share


    sajo
Så sant skrivet fast i Lördags hade vi strålande sol. Dina haiku gillar jag verkligen.
2015-11-10

  Gunnel Eriksson VIP
Fin känsla i din haiku.
2015-11-09

  RitaBrunner
Precis så är det!
Fin haiku!
Dags att ge ut dina haikus i bokform? :P
2015-11-07

  Ponkla
Fint skrivet!
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER