Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir inte allt på det sättet man hoppades att det skulle bli.


Du skrek

Du skrek
Gå rakt, stå rak
Du skrek
Hämta det
Du skrek
Skärp dig
Du skrek åt min vän
Du skrek åt mig
Du skyller på andra
Du ser inte
Öppna ögonen
Se din delaktighet
Se att du inte mår bra
Slå inte bort tankarna
Erkänn det för dig själv
Rädda din själ
Du dalar sakta ner
Du bäddade din säng slarvigt
Ta konsekvenerna
Du skrek






Fri vers av Strawberrygirl
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-04-24 18:18



Bookmark and Share


    Jess81
nä, ibland blir inte allt som man hoppas på..om man bara kunde få folk o inse vad de sysslar med..
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl