Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När


När jag var där ville jag vara här
När jag var här ville jag vara där

När jag tog steget ville jag stå kvar
När jag stod kvar ville jag ta steget

När du var här ville jag att du var någon annanstans
När du var borta ville jag att du skulle vara här

När det var sol ville jag att det skulle vara regn
När det var regn ville jag att det skulle vara sol

När det var vinter ville jag att det skulle vara sommar
När det var sommar ville jag att det skulle vara vinter

När jag var lycklig var jag på rätt plats
När jag var lycklig uppskattade jag din närvaro
När jag var lycklig var det rätt väder
När jag var lycklig var det rätt årstid

När jag var lycklig var jag nöjd




Fri vers av Strawberrygirl
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 18:28



Bookmark and Share


  mathsivan
Så är det när man mår bra spelar det ingen roll vart man är och vad som händer runt omkring en. Problemen finns alltid men syns bara tydligare när man inte är förblindad av olika form av kärlek.
2007-07-21

  Novemberblomman
Så sant ! Känner igen mig i det där vissa dagar :-)
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl