Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din väg

Att söka sig till det verkliga
Leva med sitt hjärta
Att inte styra över sina känslor
Guidas in i det okända
Att låta själen vara din vägvisare
Det är den som håller inne på alla dina svar

Lyssna till tystnaden och finn sanningen
Lita på din intuition
Finn din egen vishet
Gå din egen väg,
dit hjärtat följer dig

När du känner dig vilse,
stanna upp och du hittar hem
När du känner dig ensam,
sträck ut din hand och låt den bli omfamnad

Öppna ditt hjärta för dig själv
och för alla som du vill ska få en glimt av dig
Men fram för allt ha tålamod,
då finner du din väg




Fri vers av Strawberrygirl
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 18:17



Bookmark and Share


  Sann
Wow. Tack!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl