Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtidigt

Samtidigt som det bubblar glädje inom mig,
faller tårarna nerför mina kinder.
De sköljer bort min osäkerhet.

Samtidigt som jag är nöjd,
vilja jag mer än jag kan förmå.
Denna vilja tar mig längre än vad jag anar.

Samtidigt som jag trivs,
längtar jag hem.
Denna längtan gör så att tårar trillar nerför mina kider.
De sköljer bort min osäkerhet.




Fri vers av Strawberrygirl
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl