Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu dansar du i mitt hjärta

Jag var rädd för att älska, men ännu mer rädd för att förlora
Jag gick i mörkret, en ändlös lång natt
Det var kallt och kalt

Du gav mig ljuset, du gav mig värmen
Du gav mig allt
Så rädd för att älska dig, ännu mer rädd för att förlora dig

Varenda gång jag är nära dig är det så mycket jag vill säga,
du går utan att få veta
Så rädd för att älska dig, ännu mer rädd för att förlora dig

Du har rivit min mur
Tegelsten för tegelsten har du tagit dig närmare mig
Närmare än vad någon annan gjort

Nu dansar du i mitt hjärta




Fri vers av Strawberrygirl
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 20:20



Bookmark and Share


  mathsivan
Jag är så glad för dig min vän :)
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl