Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Det brinner ett ljus av längtan i mig,
till dig
Lågan är klar och lyser upp hela min dag,
av dig
Aldrig någonsin har jag längtat efter någon,
efter dig

Jag delar mina drömmar,
om dig
I tid och otid
Var jag än går så finns du där,
som en låga
Längtan bränner och brinner i mig,
till dig

Jag låter lågan brinna,
för dig
Antingen så släcks den,
av dig
Eller så låter du den brinna,
för oss




Fri vers av Strawberrygirl
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-07-10 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl