Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..Life goes on..

Hur orkar blommor blomma fullt ut
fastän hösten ger dem ett kallt slut
Hur orkar jag med allt
när det inte finns något alls
Benen värker
i trappans lutning
Nacken brinner
av stressens tryck
där finns utsikter om bättring
men när händer det


Jag ser någon i spegeln
glåmig med smärta i ögonen
Är det jag?

Den som alltid var i farten
Lämnade sist de hippa haken
Gick långa powerwalks
njutandes av naturen
Träffade vänner
och var dem till hjälp
Pratade oändligt länge
om allt som inget betyder

Vem var jag då?
Vem är jag nu?

Förvirrande tankar som vrider sig i kakafoni av känslor.
Men allt är inte sämre
Hjärtat är starkare...... och svagare
Men det är så sant
..Life goes on...
Vare sig du vill eller ej





Övriga genrer (Drama/Dialog) av JOLS
Läst 225 gånger
Publicerad 2015-11-08 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS