Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsk

En påsk i hoppets tecken
livet får en vändning nu
Våren andas blomdoft
gräset blir åter grönt
Lyckan ligger på lur
glimtar till vid solens sken
Uppspelt ser jag solens strålar
Skilla i blått marken målar
Fåglars kvitter lugnar mig
viskar om sommarens fägnad
Kärleken till naturens krafter
gör glädjen dubbelt stor.




Fri vers av JOLS
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-29 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS