Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra nu

Tänk ett liv utan makt
makt att göra vad du vill
Det blir ett torftigt liv
då man inget får göra
inget får höra
bara vara som en nickedocka
Men en dag blir det bra
den dagen är idag
du har det bra nu
där du sitter på ett moln.
Du vet nu vad som blev rätt
och vad som blev fel
Du har sett igenom lögnerna
och funnit sanningen
Nu har du frid
Det är bra nu




Fri vers av JOLS
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-15 12:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnor bör alltid få ha makten att göra vad de vill, under alla omständigheter samt på alla vis

fullständig makt till er
vi bör underställas er
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS