Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jag gick

Med gråten i halsen svarar jag nu
jag kan inte , orkar inte mer
Jag dör inuti för du kväver mig
trycker in mig i ett hörn
isolerar mig från mitt liv
jag orkar inte leva ditt
Oj har jag gjort dig så illa?
Jaaaaa det har du!!!
Du ville göra bot
men hur får man aska att brinna utan mera ved?
Det var försent
alldeles försent
så jag gick ut i världen
och skapade mitt eget liv
ett lyckligt liv utan dig.




Fri vers av JOLS
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-15 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS