Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maj

Som en mås Maj
flyger du högt över nejderna
Som en mås Maj
ser du ner på böljande landskap
Som en mås Maj
beundrar du mångfalden o färgerna
Men som en mås Maj
försvinner du snart ur vårt synfält
Men som en mås Maj
hör vi din röst högt och tydligt
För som en mås Maj
kommer du åter till våren
för all blomsterprakt kan ej hålla dig borta nå längre.




Fri vers av JOLS
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-25 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS