Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptera mig

Det vi inte kan något om
Det tycker vi inte om
Det vi inte begriper
Det är vi rädda för

Ge mig mera tid
Så tycker du om mig
Allt blir mycket bättre
Om vi försöker förstå oss på varandra




Fri vers av Thestream
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-08 21:40



Bookmark and Share


  Stay Golden
Klokskap.
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream