Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av din kärlek smord

 

Kom i dagen med ljuset tänt

du som söker mitt hjärta

finn ett slag som ingen känt

i tid

fri från nattens smärta

 

rena dina händer i min famn

stärk din vilja av mitt ord

skynda dagen till säker hamn

och möt mig

av din kärlek smord.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-09 20:37



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vacker poesi
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP