Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoist? - javisst

Egoist ?- Javisst.
Men jag älskar dig så.
Tankarna på dig gör både ont,och är underbara!
Kärleken har gjort mig blind och egoistisk.
Allt jag vill är att du är lycklig.
Allt jag vill är att du ska få må bra.
Om det ändå vore hela sanningen, så vore allt så mycket lättare.
Jag VILL att du är lycklig,
men jag vill att du ska vara lycklig med MIG.
Inte HON!
Inte tjejen som är allt jag inte är.
Men egentligen borde jag vara glad.

Du älskar henne överallt annat.
och du ÄR lycklig.
Och jag önskar att det var allt som betydde något för mig..




Fri vers av EllenF
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-04-24 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF