Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnkalas

Det är nånting med dig
Nånting som lämnar mig sömnlös
Som nätter mot barnkalas,
och dagen då man ska förändras

Den där askan som nån strödde vatten över
Och askan den trampas ner och formas av stelnande Jorden
Jag känner närhet
Och det lämnar mig vaken

Och jag väntar,
i längtan
i zombiestadium
På mitt barnkalas




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-10 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP