Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När min blick smeker din kropp

 

Nu hör jag kvällen finna ro

i höstkvällens varma fång

min luft andas din smak

din ömhet är min tankegång

 

jag brinner för vår kärlek

intet ögonblick är utan hopp

aldrig viskar min saknad kom

när min blick smeker din kropp.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-10 18:07



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sensuellt, ljuvligt !
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP