Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ensamt öga




Ett ensamt öga
en ensam tår

bilderna tar aldrig slut

färgrika flytvästar
ensamma själar som
vilar på en öde strand

gränser korsas
fåglar på flykt

Vi kommer aldrig närmare

våra stora fönster
fågelfällor

och på välskötta gräsmattor
inoljade altaner
krattade grusgångar
växer högarna
av slocknande liv med brutna vingar.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-10 23:21



Bookmark and Share


  helenita VIP
Bra!
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP