Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer klaga över den gråaste novemberdag

Inte ens
på den gråaste dag
ska
jag
klaga

Jag kan sova lugnt nu

utan nån som
tänder lampan
rakt i ansiktet på mig,

klockan tre på natten och
samtidigt
ruskar mig vaken

jag känner den kväljande doften
av fylla
han levererar mig
som
en
för
tidig
frukost

gör mig klarvaken,
-ännu
en
natt

Jag kan sova lugnt nu

Utan att bli väckt av handen
som brutalt vänder mig på rygg
och den fylletunga kroppen
som vräker sig över mig,

som
okänsligt
tränger
sig


gör mig klarvaken
-ännu en natt

Nej aldrig mer
ska jag klaga över
den gråaste
novemberdag






Fri vers av helenita VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-11 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP