Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten limerick, bilden har jag hittat på Skolbilder.


Snögubbens ångest

En gubbe, helt gjord av snö,
hade ångest för vårsol och tö,
-”Jag orkar ej mera,
jag vill emigrera,
till Arktis för annars jag dö!”




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-12 08:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Snögubben är ju kär
både för Dig och mig här
gott att Du berätta
Din ej punkt måste sätta
förrän han då nått Arktis sfär

2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius